Ahad, 29 April 2012

cinta muka buku =)

assalammualaikum......
selamat malam..bestnya cuti 4 hari..bahagianya dok rumah.. =)
esok nak keluar jap p renew roadtax yang dah 2 minggu tertunggak.. =( 
sedih betoi lama dah xbawak kereta,,
dah-dah ana dok mengarut apa..=.='' ,,
ana cuma nak kongsi dengan semua friends ana..

sangatlah terharu bila adik nie post kat blogger dia sal ana..
tq adik akk sayang adik..
http://rashanieyshida.blogspot.com/
yela akk pon xtahu macam mana kita boleh rapat sampai macam nie kan..
adik pon dah macam adik akak sendiri akak anggap..
bila adik datang sini,tido rumah akk ye,akk bawa adik jalan-jalan 1 penang...
TAPI,adik kena plan awal2 la...baru senang akk plan cuti plak.. ^.^
oppsss terlupa pulak,mesti tertanya-tanya kat mana ana kenal adik nurul shuhada nie kan..
ana kenal dalam FACEBOOK ,bermula dari dalam group,lawan komen,lawan sembang...
bertukar no fon,,sampai sekarang masing-masing guna blackberry so lagi senanglah nak sembang..hanya bbm..

adik nie comel,cute ja..pandai pulak tu..


comelnya adik akk nie...
jom follow kat sini 




1 ulasan:

  1. ayooo..salah name tu norshuhada hani lah..heheh...thanks akak...nt ade mase adik p sana noh...rindu akak sngat....

    BalasPadam