Isnin, 23 April 2012

EngaGed

selamat bertunang to my friends meragkap sepupu...
hehe nurul,akhirnya selamat jugak bertunang tadi 22 april 2012 menjadi sejarah...
lawak betul tengok gelagat dia tadi..dah la janji nak ambik ana koi 8.30 pg,ana dengan penat balik keja 12 jam
sanggup tahan mata xtidoq nak teman dia p make up..
hampeh betoi janji melayu katakan..
koi 9.45 pg baru nampak muka depan rumah...
adooii sabar ja la nasib cuti 3 hari..
kalau x,memang tak p teman la dia make up...
janji dengan pihak lelaki pukul 12.00 tghari,
mak andam tu pulak bukak kedai lambat,kol 10.30,so rushing la sikit..
nak siap-siap lagikan..

tapi agak tak memuaskan hati make up tak cantik..
jom kita tengok..






muka nurul ada bekas jerawat,mak andam make up x tutup langsung 
bekas tu..nampak sangat real bekas..so xcantik lah...
kita bayar mahal,kalau macam nie cara make up,so jangan harap la lepas nie
nak p lagi kat situ..




baju pegantin memang cantik lah...make up ja xok..
pic blur sikit... =)





dah siap,nak gerak balik ke rumah nurul...time sampai kat rumah tu,semua orang tengah baca doa..
habis ja baca doa,rombongan belah laki pon sampai...
kami pon bergerak la ke atas rumah nurul,nak touch up make up dia yang xelok tu...












muka agak megantok =.="


selamat menjadi tunang kepada zulkifli
tahniah nurul syuhada..






















dah tamat...... =)








Tiada ulasan:

Catat Ulasan