Selasa, 10 April 2012

make over =)

sorry lah ana tak pandai nak post kat blog nie pasal make up...so just nak kongsi sikit dengan 
orang area kuala lumpur,pulau pinang,kedah..
ada sapa-sapa yang masih tercari-cari bakal mak andam tu,boleh lah refer je terus kat sini..

akk nie orang panggil dia fyna or nama betulnya 
nur shafinatul..berumur 27 tahun..berasal dari baling kedah..
setiap hari pasti ana akan usha(tengok) blog akk nie..
dia pandai bagi tips-tips penjagaan diri jugak..
ok lah tak nak sembang banyak-banyak,mai kita tengok pandai ke x akk nie jadi mak andam.. =)





tengok cantikkan..mengalahkan mak andam kat butik pegantin...


cumel sangat lah akk fyna make up..jelesnya ana..
ana dah try buat dekat muka adik ana,menjadi jugak..tapi nak
try kat muka sendiri takut tak menjadi malu je =.=".




nie la kak fyna yang ana maksudkan tu..comelkan..
akk ana nak jumpa akk depan-depan la..boleh x akk..
cute sangat akk nie..



kalau nak tengok banyak lagi,follow le blog akk fyna ye..
=))











2 ulasan:

  1. awww tq sayang..nanti kita jumpe ye =')

    BalasPadam
  2. ye akk...insyaallah nanti kita jumpa..=)

    BalasPadam