Isnin, 23 April 2012

masalah keguguran rambut

minggu lepas saja p cuci rambut kat salon member...then masa dia cuci rambut tu,
banyak sangat rambut gugur..memang ana tau rambut ana gugur....dari rambut panjang,sampailah 
dah potong pendek tetap gugur..
kalau bab shampo nie,dah macam-macam guna..
tak nampak perubahan pon..
ermmm..
then tanya member tu,ada dak shampoo yang bagi tahan rambut gugur..
dia cakap ada..
dia pon tunjuk dalam buku,tapi kena oder..dari jenama 
D'NAVECHEE

test cari dalam google xnampak pulak ada..
xpala ana try dulu..coz dia pakai,cakap memang ada perubahan..
kalau ada perubahan nanti ana habaq lain nohh..

jom tengok gambaq sat..




tara..nie la rupa shampoo tu..kalau ada kesan nanti ana update tau..







Tiada ulasan:

Catat Ulasan