Ahad, 8 April 2012

Wayang




wahh bestnya maklumlah lama dah tak tengok wayang.... =)
nak tengok wayang dengan my chentahati dia jauh sangat =.="
so susah la nak jumpa kerap-kerap...ok full stop.. !
tak nak lah sembang merepek-repek je ana nie kan...
tadi kol 2.45 pm ana dengan mak cik pergi tengok wayang.cita 3 temujanji...
wah daripada tajuk pon dengar cam best je kan..ermmm memang best sangatlah cita nie..serius ana cakap memang bestlah..sapa yang belum tengok tu,rajin-rajinkan lah diri untuk p tengok tau...
jangan pulak beli cd cetak rompak..kesian director buat filem mahal-mahal hampa dok beli cd cetak rompak pulak..=.="
















<--------------------
tengok nie pierre andre dengan yana samsudin..sweet je..memang tak rugilah p tengok tadi..
bestnya kalau dapat bf yang cool n romantik camnie...alahai..=)








pergilah serbu panggung wayang yang berdekatan untuk tengok filem nie..
serius best sangat-sangat...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan