Isnin, 23 April 2012

yeahhhh =)

fuhh dah lama xupdate blog...dah rindu nak cerita macam-macam nie..hiihhi...
ehh mesti pelik dengan tajuk kan...yeahhhh ....
saja nak cerita,minggu lepas dapat jumpa si jantung hati..
=)
then masing-masing cuti pakat plan lah nak jumpa...dah jumpa tu,macam-macam cerita
lah nak kongsi...masa lepas dia ambik ana kat rumah,ana terus bawak dia 
p rumah kakak angkat ana..saja nak kenalkan dengan kakak..
so kakak pon cakap ok tengok ana dengan dia..alhamdulillah lah..
terima kasih ya allah kerana menemukan jodoh ana dengan dia..harap berkekalanlah..
dah merepek ana nie..



nie pic lepas lunch..
sambil dok makan tuh,do bincang nak p mana..
sepakat nak p jalan kat queensbay mall.


tengah tunggu nak tengok wayang,faiz snap dulu pic ana..


tengok wayang cita battleship
ana tengok jap dalam 20 minit,X faham la jalan cita,cakap kat faiz abg tengoklah 
syg nak tido..bummm terus tido dengan sejuknya dalam panggung tu..



dah habis wayang,ajak shoping pulak..=)
thanks abang coz hadiahkan ana satu baju..

comel sangat baju nie...tq abg..





dah puas shoping,lepak pantai pulak...awal lagi nak balik..
best jugak lama tak kena angin laut....







dah lepak pantai,,jam pon dah pukul 6.30 ptg,perut pon dah lapar,
terus gerak ke seberang jaya cari kedai makan....sory pic d kedai makan tak snap pon..
pas makan terus g karaoke..dah puas melalak,terus paiz antar ana balik.. 
kesian dia nak balik changlun jauh....esok dia keja pulak..
ok da..nanti kita jumpa lagi abang..
thanks sangat2 sebab membahagiakan ana.harap berkekalan..
AMIN....











Tiada ulasan:

Catat Ulasan