Isnin, 9 Julai 2012

No tajuk =.=

hai hai hai ....
mesti pelik kan..
NO TAJUK  =.=
serius ana jelous tengok semua orang badan cantik,
kurus je,ramping,ada cutting wahh cute la so suka :D



wahh cantik sangat badan Dato Siti kan..comel sangat..
macam nie la ana nak...ni x,kurus kering ja..berat pon 40kg tinggi 155pleaseeee 5kg
mai la kat ana......alahai ana awat ringan sangat...
kalau nak cakap ubat or pil untuk menaikkan berat badan,dah segala macam guna,tapi still x naik..
ya la macam mana mau naik makan pon xmenentu =.=
itulah masalah ana..sanggup habis duit beli weight gain


tapi minum seminggu je,pastu tak minum..tak tau kenapa hangat-hangat tahi ayam ja ana nie..
ada sapa-sapa boleh bagi petua x nak bagi lalu makan...
kalau ada yang tau,tolong suggestkan untuk ana ye..
till done..








Tiada ulasan:

Catat Ulasan