Isnin, 2 Julai 2012

shoping ^.^

assalamualaikum
haiyakkkkk dah lama tak update blog..
rindunya rasa..
ermm maklumlah nak raya lagi sebulan lebih ja lagi..
alang-alang dah ada sale banyak..
tunggu apa lagi,shopping la.. :D
ana bersama adik-adik shoping kat gurney plaza..
tak beli apa pon just baju sehelai dan seluar sepasang je.. :D
itu pon dah habis duit dekat 2++ -.-"
kalau xda less,asa lagi lebih la duit keluar ...
jom tengok apa ana beli..





dah penat pusing-pusing singgah makan sat kat restoran ikan bakar dekat dengan queensbay mall












Tiada ulasan:

Catat Ulasan