Ahad, 8 Julai 2012

suka-suka ^.^ !

assalamualaikum hai semua warga blogger...
dan selamat malam..
penatnya hari nie jalan-jalan kat dalam jusco bandar perda..
perhh masa mula-mula sampai,mashaallah park kereta full =.=''
ok..!!
dah masuk parking,naik la atas sorang-sorang ya ALLAH manusia mai mana 
tak tau ramai sangat..tapi memang banyak sangatlah offer...
dah la ana cakap
makcik:ok cik tunggu kat depan carlo rino
ana:ok kak nak sampai dah..            
sampai ja kat depan carlo rino..ehh mana la makcik aku ni,dah la mai sorang,
bayang pon xnampak..nak col kredit time tu la nak habis =.=
adoiii


cepat-cepat call kawan ana suruh topup..nasib la dia tolong topup..
call ja makcik,tengok-tengok ada kat tingkat atas..adoii bagusnya janji kat lain,kat lain dia tunggu..
hahahaha..
ok da..dok merepek apa la ana nie..saja ja nak cerita,first time ana pakai tudung yang trend sekarang nie
banyak orang pakai tu,...ana tak terlintas di hati nak pakai,tapi dah tengok ramai sangat pakai,dari harga RM10 sampai la sekarang sehelai RM5 tak penah ana beli & pakai..
tadi p jusco saja la pakai...
tapi da balik rumah baru snap pic...
almaklum la kamera handset rosak =.=
so tunggu camera di rumah baru snap... 
ok bye..saja nak cita setakat nie saja..
^.^











Tiada ulasan:

Catat Ulasan